Contactează-ne! 0040 359 303 390 0040 747 013 883

DESPRE NOI


Tool Grind este o companie inovatoare şi modernă care oferă o paleta de ascuţire şi acoperire într-o gamă largă de sortimente.

Satisfacem nevoile clienţilor noştri prin utilizarea eficientă a resurselor şi perfecţionarea continuă a proceselor şi activităţilor. Nu facem compromisuri în calitate ori în oricare dintre valorile noastre.

În oferta firmei Tool Grind SRL sunt găsite scule aşchietoare profesionale de calitate.

Atelierul de producţie

• Fabricarea şi reasuţirea sculelor are loc pe maşini moderne CNC cu 5 axe, precum şi maşini clasice de ascuţit scule.
• În afara sculelor standard, fabricăm scule unicat pe bază de un desen dat.
• Acoperirea sculelor la cererea beneficiarului.
• Măsurarea geometriei sculelor se execută pe maşină de măsurat tip Zoller, garantând cu acesta o maximă precizie.


Cercul nostru de utilizatori este alcătuit din segmentul din industria de automobile, din industria constructoare de maşini, de scule, de aparate şi piese de schimb, precum şi din segmentul industriei electronice, alimentare şi de armament.

Întotdeauna avem în vedere faptul că fabricarea şi ascuţirea sculelor să aibă loc într-un mediu optim, cu colegi cu înaltă calificare şi cu perfecţionare continuă.

Pentru satisfacerea cerinţelor clienţilor, managerii noştri zonali vizitează periodic partenerii pentru evaluarea cerinţelor şi pentru consultanţă la faţa locului.

Societatea noastră este caracterizată prin precizia de înalt nivel atât pe domeniul fabricaţiei cât şi pe domeniul reascuţirii.

Ca să îndeplinim acest lucru, pentru produsele noastre utilizăm semifabricate de la producătorii consacraţi din Europa. Inginerii noştri de dezvoltare proiectează încontinuu scule cu modele noi, cu nivel înalt de competenţă pentru satisfacerea cerinţelor pieţelor.

În interesul măririi durabilităţii şi optimizării parametrilor proceselor de prelucrare, pe sculele noastre sunt aplicate cele mai moderne acoperiri de calitate superioară europeană.

Executarea acoperirilor o facem la compania Oerlikon Balzers, precum şi la compania Eifeler – Austria.